Wie zijn wij

Welied, oprichter van autogarage Automotive: passie voor auto’s en reparaties

Wie zijn wij? Autogarage Automotive Haarlem bestaat uit een team gedreven, ervaren autotechnici aangestuurd door Welied Dogra. Welied kwam 15 jaar geleden als vluchteling uit Irak naar Nederland. Dankbaar voor de veiligheid die Nederland biedt en met gedrevenheid is hij begonnen als automonteur. De eerste 24 jaar is hij werkzaam geweest als allround autotechnicus. Daarna heeft hij als erkend eerste autotechnicus gewerkt voor de grootste Volkswagen- en Audidealer van Noord-Holland.

Na deze leerzame jaren werd het tijd om zijn droom werkelijkheid te maken: een eigen autogarage.

Professionaliteit, respect en eerlijkheid als fundering

Zo werd Automotive Haarlem, ook wel Garage Haarlem, een feit. Welied heeft de autogarage zijn levensvisie meegegeven: professionaliteit, respect en eerlijkheid vormen de grondslag van zijn bedrijf. Tevredenheid van de klant is bij Automotive Haarlem prioriteit nummer 1.
Vandaag de dag is Automotive Haarlem uitgegroeid tot een professionele autogarage met een compleet aanbod aan
services.

Erkend leerbedrijf

Automotive Haarlem is een erkend leerbedrijf, dat wil zeggen dat we stageplaatsen bieden voor jongeren die een MBO opleiding volgen.
De praktijkervaring en kennis die ze meekrijgen tijdens deze stage zijn belangrijk voor het succesvol afronden van hun opleiding. Op deze manier probeert Automotive Haarlem, met veel plezier, een steentje bij te dragen aan hun toekomst.