Auto onderhoud

Onderhoud aan uw auto, ongeacht het merk, laat u betrouwbaar en scherp geprijsd uitvoeren door Automotive Haarlem.

Uw auto onderhoud betrouwbaar en scherp geprijsd

Is uw auto aan onderhoud toe? Maar vindt u de dealer te duur? En wilt u wél de betrouwbaarheid van de dealer? Dan bent u bij Automotive Haarlem aan het juiste adres! Wij voeren auto onderhoud aan ieder merk uit, met originele onderdelen, betrouwbaar en voor een scherpe prijs.

De redenen voor auto onderhoud bij Automotive Haarlem:

  1. Tot 60% goedkoper dan bij de dealer;
  2. Gebruik van originele onderdelen van A-kwaliteit;
  3. Geen kostenverrassingen achteraf;
  4. Snelle service bij spoedgevallen;
  5. Betrouwbaar en professioneel auto onderhoud!

 

Contact ons voor auto onderhoud!
Auto-reparatie-in-Haarlem-bij-Automotive-Haarlem-alle-merken-en-soorten-autos

Alle soorten auto onderhoud bij Automotive Haarlem

Van APK tot distributieriem vervangen, en van wintercheck tot airco reinigen. Bij Automotive Haarlem zorgen de automonteurs ervoor dat werkelijk iedere onderhoudsklus professioneel en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Onze automonteurs hebben ervaring met alle merken, van BMW tot Volkswagen en Audi. kundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door de beste nieuwe onderdelen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van A-kwaliteit, die specifiek voor uw automerk of soort auto bedoeld zijn. Wij monteren bij auto reparaties alleen nieuwe onderdelen, om zo de kwaliteit van uw auto te waarborgen. Automotive Haarlem monteert alleen onderdelenmerken bij auto reparaties die ook door uw autofabriek in uw auto worden gemonteerd.

Welk auto onderhoud doet Automotive Haarlem allemaal?

APK

Het APK auto onderhoud is voor de veiligheid van u en die van anderen. Laat uw auto tijdig keuren, zodat ook uw verzekering u dekt in het geval van een ongeval. Tevens komt een APK van pas bij het verkopen van uw auto.

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN

De distributieriem moet u tijdig vervangen om ergere motorschade (en dus kosten) te voorkomen. De distributieriem is een van de belangrijkste auto onderdelen van de motor van uw auto. En daarom moet deze na een bepaald aantal kilometers vervangen worden. Doet u dit niet tijdig, dan kan de distributieriem tijdens het rijden kapot gaan. Dit zorgt voor zeer veel schade aan de motor, dus om dit te voorkomen kunt u beter tijdig de distributieriem vervangen!

GROTE ONDERHOUDSINSPECTIE

De grote auto onderhoudsinspectie is een uitgebreide auto-inspectie op meer dan 70 punten. Zo weet u precies hoe u auto er aan toe is en komen mankementen tijdig aan het licht.

WINTERCHECK

De wintercheck wordt uitgevoerd om uw auto winterklaar te maken. Dit gebeurt middels een check op bijvoorbeeld koelvloeistof, accu, bandenprofiel én nog 20 andere belangrijke punten voor de winter. Als u van de winter veilig de weg op wilt, raden wij u een wintercheck aan!

ACCU VERVANGEN

Het vervangen van de accu is essentieel voor een goede stroomvoorziening in uw auto. Dit zorgt niet alleen voor het voorkomen van startproblemen en een werkende autoradio, maar is ook belangrijk voor uw autolichten. En goed zicht en goed zichtbaar zijn is zeer belangrijk in het verkeer.

KLEINE ONDERHOUDSINSPECTIE

De kleine auto onderhoudsinspectie is een kleine inspectie zodat u weet in welke staat uw auto is. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

AIRCO CHECK

De airco check is niet alleen plezierig, maar is ook zeer belangrijk voor uw gezondheid. U moet immers voorkomen om ongezonde stoffen in te ademen. Daarom checken wij of de airco van uw auto nog goed werkt. Daarnaast reinigen wij uw airco eveneens direct, zodat de lucht uit uw airco weer fris ruikt.

REMSCHIJVEN EN REMBLOKKEN

De remschijven en remblokken zijn een van de belangrijkste auto onderdelen. Zonder rem kunt u namelijk niet veilig stoppen. Daarom is het van belang om periodiek uw remschijven en remblokken te checken én te vervangen indien nodig.

OLIECHECK

Zonder olie staat uw auto stil. Olie is dus onmisbaar voor uw auto en belangrijk om te checken bij auto onderhoud. Dus controleer tijdig uw oliepijl!

KOPPELING VERVANGEN

Uw koppeling slijt, doordat u deze veelvuldig gebruikt bij het autorijden. Het is daarom belangrijk om bij uw auto onderhoud de koppeling na te laten kijken en te laten vervangen indien nodig. Wij kunnen dit onderdeel professioneel en snel vervangen met originele koppeling onderdelen van uw automerk.

SCHOKDEMPERS VERVANGEN

Het is niet prettig als u stuiterend u autoritten moet doorstaan. Net zoals de andere auto onderdelen, slijten ook de schokdempers van uw auto. Laat deze dus altijd controleren en vervang deze indien nodig.

RUITENWISSERS VERVANGEN

Een goed zicht is van belang om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. Ruitenwissers zijn in het behouden van een goed zicht een essentieel onderdeel. Maar ruitenwissers slijten snel, doordat deze van rubber zijn. Bij het auto onderhoud is het dus ook zeer belangrijk dat u uw ruitenwissers controleert en laat vervangen wanneer nodig!

Professioneel en betrouwbaar auto onderhoud bij Automotive Haarlem

Onze ervaren automonteurs zijn niet alleen zeer professioneel en betrouwbaar. Daarnaast profiteert u van scherpe prijzen voor de auto-onderdelen, van de originele merken van uw auto. Hierdoor betaalt u nooit teveel bij ons, terwijl u wel dezelfde kwaliteit krijg als bij de merkdealer!

Contact ons voor auto onderhoud!