Automotive Haarlem

Autoreparatie en auto-onderhoud voor alle merken!

Automotive Haarlem is sinds 2009 dé betrouwbare autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Het merk van de auto maakt niet uit, wij voeren autoreparaties en auto-onderhoud uit op ieder merk en ieder type.

De medewerkers in onze garage hebben jarenlange ervaring in de autoreparatie en het onderhoud van auto’s. Hierdoor weten zij ieder autoprobleem professioneel op te lossen.

Heeft uw auto onderhoud nodig? Of wilt u een autoreparatie laten uitvoeren? Neem contact op met Automotive Haarlem, dé autogarage in Haarlem!

Contact ons voor vragen en hulp!

Naast auto-onderhoud en autoreparaties kunt u ook terecht voor andere diensten bij Automotive Haarlem. Lees er meer over hieronder.

automotive-haarlem-autogarage-autoreparatie-auto-onderhoud

 

APK bij Automotive Garage Haarlem

De wettelijke APK kunt u zeer professioneel en voordelig laten uitvoeren door de ervaren medewerkers van Automotive Haarlem. De APK wordt uitgevoerd door ervaren APK-inspecteurs, zodat u zeker weet dat u veilig de weg op gaat.

Vanaf €49,- voeren wij al een APK uit!

De kosten zijn afhankelijk van het type auto. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met een benzine- of dieselmotor. Ook is het van belang of het een APKonderhoud afzonderlijk is, of een gecombineere inspectie en/of onderhoud. Uiteraard informeren wij u hier van tevoren over, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vervanging en opslag van zomer- en winterbanden

Bent u klaar voor de seizoensgebonden bandenwissel? Automotive Haarlem wisselt zomer- of winterbanden en slaat de banden voor u op die wij van de auto halen. Ook voor de vervanging van all-season banden en het balanceren van uw banden staan wij graag voor u klaar.

TIP: Wij raden u aan uw banden regelmatig te controleren en uit te laten balanceren, zodat de banden langer meegaan. Dat scheelt u in brandstof- en bandenkosten!

Wij zijn bandendealer van de merken Pirelli, Michelin, Bridgestone en Continental.

Contact ons voor vragen en hulp!

APK-keuring-bij-Automotive-Haarlem-autogarage

 

Uw auto uitlijnen bij Automotive Garage Haarlem

Betere handling, het minimaliseren van slijtage en een optimaal rijcomfort: enkele willekeurige voordelen van een goed uitgelijnd voertuig. Banden kunnen uit evenwicht raken door bijvoorbeeld het raken van de stoep of een ritje op een hard voorwerp. De kans is dan groot dat uw auto moet worden uitgelijnd.

De voordelen van een uitgelijnde auto ten opzichte van een onjuist uitgelijnde auto:

  • Lager brandstofverbruik;
  • Betere rijveiligheid;
  • Hoger rijcomfort;
  • Voorkomt oneffen of te snelle slijtage van uw banden;
  • Geen afwijkingen bij het rijden in een rechte lijn.

Onze specialisten maken gebruik van hoge kwaliteit apparatuur om uw auto uit te lijnen.

Andere diensten van Automotive Garage Haarlem

Kleine beschadigingen zoals deuken en krassen op uw auto? In veel gevallen kunnen we dit snel en ter plekke oplossen. Wij voeren ook de inspectie en reiniging van airconditioning systemen uit, zodat u veilig en op een gezonde manier de weg op kan.

Wanneer uw auto een onbekende storing aangeeft, kan het nodig zijn om dit uit te lezen in de boordcomputer. Automotive Garage Haarlem beschikt over de professionele apparatuur om uw boordcomputer uit te lezen en problemen in de software te verhelpen!

Hier leest u meer over onze diensten voor auto-onderhoud.
In alle autoreparaties en auto-onderhoud houden wij onze visie in acht:

“Professionaliteit en eerlijkheid zijn het fundament van onze aanpak!”

Contact ons voor vragen en hulp!

autobanden-wisselen-bij-automotive-haarlem-wintercheck-en-zomercheck

Openingstijden Automotive Haarlem

Maandag 09.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 uur – 18.00 uur
Woensdag 09.00 uur – 18.00 uur
Donderdag 09.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 uur – 18.00 uur
Zondag GESLOTEN