Auto reparatie

Uw auto reparatie snel, professioneel en goedkoop

Heeft u een auto reparatie in Haarlem nodig voor uw auto? Automotive Haarlem repareert werkelijk alle soorten en merken auto’s. Wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg voor een veel scherpere prijs dan merkdealers, maar met dezelfde kwaliteit!

Waarom een auto reparatie bij Automotive Haarlem?

 1. Tot 60% goedkoper dan bij de dealer;
 2. Gebruik van originele onderdelen van A-kwaliteit;
 3. Geen kostenverrassingen achteraf;
 4. Snelle service bij spoedgevallen;
 5. Transparante en professionele auto reparatie!

 

Contact ons voor auto reparaties!
Auto-reparatie-in-Haarlem-bij-Automotive-Haarlem-alle-merken-en-soorten-autos

Auto raparaties met originele onderdelen

Automotive Haarlem doet uw auto reparatie deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door de beste nieuwe onderdelen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van A-kwaliteit, die specifiek voor uw automerk of soort auto bedoeld zijn. Wij monteren bij auto reparaties alleen nieuwe onderdelen, om zo de kwaliteit van uw auto te waarborgen. Automotive Haarlem monteert alleen onderdelenmerken bij auto reparaties die ook door uw autofabriek in uw auto worden gemonteerd. De onderdelenmerken waarmee wij werken zijn:

 • Bosch auto-onderdelen
 • Innotec auto-onderdelen
 • Kawe auto-onderdelen
 • Koni auto-onderdelen
 • Michelin auto-onderdelen
 • MPM auto-onderdelen
 • SKF auto-onderdelen
 • VREDESTEIN auto-onderdelen

Daarnaast profiteert u van scherpe prijzen voor de auto-onderdelen, doordat wij door middel van de goede verstandhouding met de onderdelenmerken en lang-lopende-afspraken scherp kunnen inkopen. Dit voordeel berekenen wij direct door naar de klant. Naar u dus!

 

Hoe voorkomt u dure auto reparaties?

Het goed onderhouden van uw auto en het tijdig onderhouden van uw auto voorkomt het aantal auto reparaties bij uw auto. Zo kunt u een occasion voor een “lage” prijs aanschaffen, maar wanneer deze in het verleden onvoldoende onderhouden is geweest loopt u kans meer kosten te maken voor eventuele reparaties. Door jaarlijks kleine een grote beurt aan uw auto te geven kunt u tijdig opkomende problemen voor zijn en zo dure reparaties voorkomen.

Denk bijvoorbeeld aan het uitlijnen van uw auto. Dit zorgt ervoor dat de banden gelijkmatig slijten en u dus niet vroegtijdig nieuwe banden hoeft te kopen. Of het tijdig vervangen van de distributieriem. Wanneer deze knapt omdat u ver over de tijds- en kilometerlimiet van de riem zit, heeft u een grote kostenpost.
Zo zijn er veel voorbeelden mogelijk waar u door goed en tijdig auto onderhoud een hoop reparatiekosten voorkomt.

 

Waarom zijn auto reparaties vaak duur?

Reparaties zijn vaak duur omdat het om maatwerk-oplossingen vraagt. Garages moeten vaak uitzoeken waar het probleem ligt voordat ze het kunnen oplossen. En hierdoor stijgen de arbeidskosten. Onderhoud aan de andere kant is vooraf vastgesteld en omdat het voor garages duidelijk is wat er moet gebeuren zijn de arbeidskosten lager.

 

Contact ons voor auto onderhoud!